Om oss

 Jag heter Jeanette men kallas för det mesta för Ninna. Mitt stora intresse är djur och då speciellt hundar, och mitt djurintresse har både Sara och Elin och det är jätteroligt att dela intresset med sina barn. 

Idag finns här 3 hundar och det är Cavalieren Nellie, 12 år, Dandien Isak, 8 år, och tillsammans med att jag skiljde mig försvann Inez första kull tillsammans med henne själv, min "svägerska" sålde dom för en billig peng bara för att min make skulle få lugn och ro. Alla som föder upp hundar vet att 5 stycken 8-veckors valpar kan låta väldig mycket, men som uppfödare tycker man att det är ett underbart lív, det bevisar ju lite på att dom alla är friska. 2 hann jag sälja innnan detta hände mitt i mitt kaotiska liv som var just då... Men jag tappar inte hoppet för det, jag fick samtidigt mitt kennelnamn, Zenisak kennel, jag måste bara ha en ny avelstik... Många tårar  och mycket grubbel har detta medfört, men nu har jag bestämt mig, jag kommer att fortsätta med att föda upp friska, trygga och helt underbara Dandiesar.

Inez fick min andra kull valpar, min första kull hade jag för ca 5 år sen och det var Dolly, En Jack Russeltik, Dolly bor idag i Bruzaholm tillsammans med en Rottvailer och mår jättebra. Hon är 9 år. 

Min tanke med min uppfödning är att föda upp sunda, friska, välmående och trygga hundar.

 /isak-tanga.jpg

 Detta är jag och Isak på en SKK:s utställning i Larv.

 

Jeanette Roman       

Älgstigen 16A

553 39 JÖNKÖPING

Tel 0723-11 00 40

ninnaroman@hotmail.com

 

 /nelly.jpg


(Lämna tom)

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
Flag Counter